Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Zoeken:


Hoe wijzig ik het wachtwoord van het controlpanel?

Antwoord

Het wachtwoord van het DirectAdmin-controlpanel kunt u wijzigen op onderstaande manier:

1) Log in in het DirectAdmin-controlpanel.
2) Kies bij 'Your Account' voor 'Wijzig Wachtwoord'.

Wijzig wachtwoord

3) Vul bij 'Oude wachtwoord' het huidige wachtwoord in.
4) Vul bij 'Nieuwe wachtwoord' en 'Herhaal wachtwoord' 2 keer het nieuwe wachtwoord in.
5) Klik op 'Verder' om de wijziging te bevestigen.

U kunt er eventueel voor kiezen het nieuwe wachtwoord enkel te laten gelden voor het controlpanel, de FTP of de MySQL-databases.

Wachtwoord wijzigen

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 156
Categorie: Servers en sitebeheer
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.1/5.0 (9)

 
« Ga terug



Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.