Hoe importeer ik een mysql-dump in een database?

Antwoord 1) Log in in het DirectAdmin-controlpanel.
2) Klik op de link 'phpMyAdmin'.
3) Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de database.
4) Selecteer in de pagina die opent links de juiste database.
5) Klik op de tab 'import'.
6) Klik op de 'bladeren...'-button en selecteer het sql-bestand (of het zip- of gz-bestand).
7) Klik op de 'Start'-button.

De dump wordt nu geïmporteerd. Indien er foutmeldingen optreden staan er wellicht onjuiste karakters in de dump en dient u deze eerst te verwijderen vooraleer het importeren opnieuw te starten.

Artikel details
Artikel ID: 95
Categorie: MySQL
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (5)